Voice your Opinion
Ya, risau sangat!
Tak risau sangat kot

1909 respon

16 Balas

alhamdulillah sy lahirkan anak 3 org semua normal buat masa niy in shaa Allah anak yg no 4 pun kalau diizinkan Allah normal lagi . pada ibu yg czer sy tabik pada anda kerana kuat ..

risau sgt sekarang tgh tunggu kelahiran ke 4 czer kali ke4 jgk harap dipermudahkan segalanya aminn bersalin 8/2 ni... terus ikat...

pertama,kedua dan keempat anak saya czer..alhamdulillah..luka kesan czer senang nak sembuh

sgt2 rse pdih skit pon da tkt 😆. .czer kli ke 2 ..8bln brlalu 😊

alhamdulillah tiga² anak semua normal

Sy bersalin normal.. Xpernah ceaser

Alhamdulillah ke4² normal

Ya sangat risau

xprnah czer