Salam. sy kini da pregnant 25 weeks. nk tanya bila bersama suami boleh ke lepas dalam dan kesannya?

kesan kepada bayi dlm kandungan bila bersama suami dan suami lepas dalam.

2 Balas

Boleh je tp jangan kerap sangat sbb air mani ni boleh trigered kontraksi/bukaan (ni yg saya baca2 yg ibu2 post sni dan artikel d luar). Kalau kandungan dah masuk 36w+ nak awk lepas dalam hari2 pn xapa sbb kandungan dah matang dan air mani ni dpt bntu bukaan cepat.

1y ago

owh tq for the info 🙏🏻

Boleh je. Takde masalah pun. Jangan membazir 😆