lepas ceaser pregnant lg

Kerisauan melanda..baby baru11 bulan..tiba2 dpt tahu pregnant lg..dah 7bulan..memang org ckp rezeki..xp saya anak first ceaser..masa utk pregnant sepatutnya 2atau 3 tahun..xp terlalu awal pula pregant..ada sapa2 mengalami mcm saya??

2 Balas

Positif je dear.. Nama pun rezeki.. Kawan saya pun mcmtu.. Ank bru 9bulan..skrg preggy Ann kedua dah msuk 8 bulan daa.. Sebelum ni dia cezer jgk.. Yg penting doa byk byk.. Jgn terlalu takut jgn terlalu dgr ckp org lain..

2y ago

Aik anak sulung 9bulan lepastu mengandung anak kedua 8bulan dah usia kandungan? Biar betul puan.. Kalau kata masa anak sulung 9bulan Dan dia mengandung anak kedua usia 2@3bulan boleh percaya.. Ini jarak 1bulan je tu tau.. Macam merepek je. Ceaser kot takkan dalam pantang dia Bersama.. Lain la kalau puan kata anak dia umur 9 bulan pastu dia baru ngandung lagi itu percayalah

Rujuk doktor dan dapatkan nasihat pakar...