Assalamu'alaikum Hy guys, nk tnya de spe2 pengalaman sme dgn sy tk.. sy cek kandungan dkt klinik

kerajaan, tpy dgn ni sy dh 2x cek tpy tbe2 jantung sy laju.. tu normal ke ape ye, rsau lak dgn kandungan sy n diri sy.. ble dtg klinik msti jantung sy laju.. sy pn tertnya2 kenapa, tdy dokter suruh sy amek darah 2 mnggu la bru dpt result nye.. smoge tk de pe2 yg berlaku sy n bby sy sehat2 je.. Aamiin Ya Allah🀲🀲🀲

2 Balas

nk sis, blh sis

smge dpmdhkan sis

3y ago

Tq u sis😍