Keputihan

keputihan yg berketul2? mengandung pstu keputihan yg banyak.. sehingga mengganggu ketika bersama suami? Ada cara nak kurangkan keputihan tak mommy semua? #advicepls

2 Balas

kalau prgnt. mmng tkleh lari dari keputihan. minum air cuukup pun ada jugk keputihan. btter check dgn dkter . at least bole kasi ubat

kalau puan alami keputihan better puan g klinik nti doc akn bg rawatan dan ubat..mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya..aamiin