Ingin tahu

Keputihan warna coklat sy masih ada lh mcm mna ni start 24 Smpai harini masih ada😔 klw keguguran mesti ada darah kan. ini xde keputihan warna coklat je ada dan perut sakit mcm senggugut

3 Balas

sy dua kali macam ini,sekali time raya dan sekali baru² ini. Bila tanya dr. dia kata kemungkinan terlalu banyak buat kerja. so dia suruh banyak kan rehat. tapi mereka selalu tekankan walaupun ada sedikit spotting atau bleeding terus saja ke hospital.

ade x mcm Sya 15 weeks 4 days dua tiga hari lpas rasa ketol bulat Jew Klau tido tp sari dua nie xdew plak...risau plak Sya...

2y ago

Baby saya belah kanan sis

g klinik sis, check. takut rahim tak kuat.