Hai semua nak tanya keputihan time mengandung 9w normal ke..pakai pencucui boleh ke x selesa 🥲

Keputihan 9w normal ke🥲 Firstbaby

2 Balas

Saya pun kena jugak masa 9w, lepas buang air saya lap faraj sampai kering, kerap tukar panty liner/seluar dalam baru berhenti keputihan tu. Tapi kalau sampai berbau, bertukar warna, berterusan ada, elok puan consult doktor.

2y ago

ow mcm tu ...tak selesa betul kata ingt ad mslh kata tibe bnyk keputihan klur tq sis 🥰

sy pernah jdi keputihan sampai gatal , dktr sarankn kurg kan ambil makanan yg mnis , jgn pkai pencuci wanita , lap dkt situ bila dah basuh , alhamdulilah skrg dah ok

2y ago

ow ok baik sis tq ats nasihat sngt berguna ni 🥰