Barangan/keperluan dapur yang anda kerap beli dalam seminggu?
Voice your Opinion
Asas(beras, gula, tepung, minyak)
Barangan segera/tin/kotak (sardin, mi)
Minuman (milo, susu segar)
Produk kebersihan (tisu, sabun basuh baju)
Lain-lain (sila nyatakan)

4619 respon

66 Balas

brg2 kering / tin biasa beli sebulan skli shj. hnya barang basah bli seminggu skli spt ayam, ikan, sayur

lebih kerap kpd pmbelian barangn basah seperti ayam, ikan, daging, syur n buah-buahn..

barang basah, ayam, ikan dan sayur. blanja kmi trus sebulan. jrang kluar rumah

Sayuran. . Buahan.. Brg basah, ikan, dgg, or ayam.. Roti x mis..

Sayur sayuran Buah buahan Barang basah (ayam, ikan dan daging)

Barang basah , beras ,barang kering dapur , sayur-sayuran

sayur, buah, daging, makanan(keropok, roti, coklat & LL)

Lauk segar spt ikan,sayuran... Topup seminggu sekali....

seminggu ehhh...bawang kot...n brang² mentah basah..

ikan2, ayam semua barang basah tiap minggu and buah.