Anda rasa pembelian insurans untuk diri sendiri/keluarga penting atau tidak?
Voice your Opinion
Ya, sangat penting
Tidak, saya yakin tidak ada apa apa akan berlaku

3129 respon

17 Balas

insurans keluarga sangat penting. jangan tunggu bila duit ada banyak baru nk buat tapi buat la skrg sblum malang menimpa simpan skt² lama² jadi bukit.. sangat berguna bila emergency. bole wasap saya untuk sebarang pertanyaan medical card or lain² www.wasap.my/60134700877/takaful

sehinggakan saya menjadi ejen takaful untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan takaful keluarga.kalau ada yang berminat nak tahu lebih lanjut,boleh ws saya ya.thanks www.wassap.my/601119713268

Sangat penting.. Tapi tak tau company mana yang reliable and trusted.. Ada siapa boleh bg cadangan? #TAPActiveUser

3y ago

boleh contact ikin untuk pertanyaan mengenai plan perlindungan. Ikin agent full time dari PruBSN Takaful (0183532075)

takaful.. yg islam tak boleh ambil insuran ada unsur riba. kena ambik takaful..

penting #17Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

awak boleh tau. tak. anak saya. lelaki. ke. perempuan

Penting tapi keadaan Kewangan x begitu mengizinkan

penting tp tulahhh.. duit ckup mkn jurr huhu

ya penting,tapi tak tahu lagi bile nak ambik

3y ago

ada budget boleh tambah polisi untuk diri sendiri pulak ya ☺️