Keputusan hcg Beta 27.10

Hye tadi nurse call saya ckp keputusan hcg Beta darah sy 27.10 ..dia suruh dtg utk Check Kali kedua so apa pendapat semua? Takot pulak 🥹#bantusharing

7 Balas

Congrats.. Maybe pregnant for early pregnancy.. But kena make sure second beta hcg kena double results dRi pada yg first beta hcg

awak pergi je utk check kali kedua okay. hcg awak kena meningkat dr yg 1st. semoga ada rezeki buat awak dn husband.

1y ago

most wc awak❤️

Semoga ada rezeki buat sis. Next beta hcg value kena double up. (Beta 2nd-beta first)/beta first

Kena repeat lagi sekali tengok progress level macam mana

kalau ikut lmp dah berapa week kandungan sis?

1y ago

4w biasanya scan mmg tak nampak lg sis. first baby ke? takpe nanti pegi je utk check beta hcg kali kedua utk confirmation pregnant atau tak. nanti lmp dah lepas 8w baru sis pegi repeat scan yaaa. semoga dipermudahkan

rendah. tgk result slp 48jam naik ke turun

maksdnya pregnant ke x sis?