6weeks preg..

Kenyang nyaaa , baru abis makan... Msuk ni da 3x makan ? jap lgi maw makan ni..

17 Balas

Hehehe....selagi blh mkn..makn sis..nty DH kena alahan mcm sya 3bulan xlalu mkn.. mkn jer muntah mkn jer muntah..slpas 3 blan Bru kmbali stabil smpy skrg dh 8bulan..😚

Sy kja mkn gak... Skli chck up berat naik kna bising dgn nurse n dktr.. siap dktr tny msty bhgia sgt u ni.. tu berat naik byk.. 😅

Mkn ja.. Jgn biar berlapar sian baby.. Sy pn sblm ni asyik lapar ja tp berat mmg naik mendadak😂...

Haha sama lahh. Lapar je manjang. Td baru makan ni lapar lg 😅

Kan... Risau juga bmi da 28 haha kena mnum air gula

Tu la pasal..somi mcm x caya kita preg sbb mcm biasa

Aduhh mommy seronok nyaa hehehe.. Syukur laa x da alahan

Kan...hehehhehe..... Da kena suru minum air gulA

5y ago

Hahaha sbb bmi 28..

Amboi...mewah ye mommy mkn...haha

5y ago

Heheheheh makannjer

Huissshh slera nye 😄