Maggie oh maggie

Baru msuk 6weeks , lidah duk kucap kucap nak makan maggie aduhh tak tahan rasa boleh ke nk makan sekali ni aje , risau kt bby org kta tk elok .

3 Balas

Sama laa haritu teringin nak makn sngat magi cup, selgi xdapat dok teringat juga... Last2 makn juga, leps craving maggi tu😅 Tanya org seklilng termasuk family bole ja nak makan tapi jgn sllu xelok huhu

Aaaa sama laa terasa nak makan maggi. Kandungan baru 5 weeks 😫😫😫

makan jela. jgn hari2. rencah guna sikit je. buat rasa2 hujung lidah.