sipa tau

Kenpa kandung 30 minggu ne kenpa kerap kenak jumpa doktor ne 2xminggu msti jmpa doktor....

2 Balas

mmg mcm tu sis . nt nk dekt due seminggu skli plak doc check . sbb dorg nk psti kn mommy n bby sntiase dlm keadaan sehat dn xd msala supye xblaku ap2 . contoh hb rendh . kebnykn ibu2 mst mengalami hb rendah bila janin mkin besa . sbb xnk ad ap2 risiko pd kita n janin sis .

5y ago

😉

Betul sis. Masuk 30w kena jumpa 2x sebulan. Sebab baby dh start besar, kita pn dh start kira pergerakan baby. Ada apa2 masalah, nurse boleh pantau betul2.

5y ago

😉