Baby bump

Kenapa yer... Rasa lain pulak... Orng lain asyik pertikai kenapa baby bump belum nampak... Baru nak masuk 14 minggu... Korang 14 minggu memang dh nampak ker..?

52 Balas

takpe,tak nampak baby bump. as long you datang semua temujanji, and perkembangan bayi tiada masalah. lain orang lain body. and tak perlu dengar kata orang ,dengar cakap dr je. InsyaAllah, ibu tak stress,baby pun membesar sihat

Sis, saya sampai nak beranak orang ingat baru 5 bulan, padahal kita dah menunggu hari je 🤣😵‍💫 tapi alhamdulillah anak sihat je sekarang dah 4 bulan, bia je sis, kita yg mengandung , dia pulak yg over 🤣☠️

Tak payah stress puan , kalau perut menonjol pun nanti ada lah tu ahli nujum akan cakap kita pregnant twin 😑 so enjoy je lah sepanjang puan pregnant tu jangan didengarkan sangat cakap orang yang tak bertauliah tu 😄

haha sama dgn sy . bru 12 weeks dah ckp "perut kau tak nmpk ek" . lahhh 12w bby bru kecik je . bkn beso mcm da 9 bulan 🙄 tak paham betul . perut tak nampak pun org kesah . kang perut besar pun kena tgur jgk 🙄🙄

Takperlu risau sis. Yang penting sis dengan baby sihat. InsyaAllah okay je. Saya 14 minggu pon taknampak baby bump. Alhamdulillah, dah bersalin dah bulan 12 haritu. Semoga dipermudahkan segala urusan sis.

Sy Dr start pregnant sampai skrg dah 7 bln pun x nmpak mcm org mengandung. Blh lg pakai pakaian lama. Sampai org lain tak percaya sy ni mengandung ke x🤭🤭🤭 Tau2 nanti dah cuti bersalin je...

Normal je tu. Abaikan jelah mulut org, mcm sy pula perut besar, baru 18weeks tapi perut dah mcm 28weeks. Org duk ckp mcm2 juga, katanya bersar betul perut mcm dah cukup bulan 🥹 geram pulak kite

sy masa 14week pon tak nampak. nk dkt 20week niii baru nmpk tuuu pon nmpk buncit sikit jeee. jgn lh risau kalau baby bump kecik janji masa scan tuuu baby sihat and size sesuai dgn usia kandungan

sya mmg buncit..jd masa preg semua org seronok pegang perut sya sedangkn tu lemak.. baby kecil lg baru jd kantung😂😂dh masok 18 week baru nmpk baby bump bulat je...20 week bby dh tendang2

As long as doctor cakap okay, then should be okay. Sy mengandung 9 bulan perut macam 5 bulan. Kecil je sampai doktor pun tegur perut sy kecil. Tapi alhamdulillah baby lahir sihat cukup sifat.