Baby bump

Kenapa yer... Rasa lain pulak... Orng lain asyik pertikai kenapa baby bump belum nampak... Baru nak masuk 14 minggu... Korang 14 minggu memang dh nampak ker..?

52 Balas

Saya nak masuk trim kedua baru nampak baby bump. Ada jugak org tanya, “mengandung ke tak? Tak nmpk pun baby bump”. Badan saya kecil, baru anak first. Kalut je duk tanya2, kdg rimas

kecik sngt lg tu sis. sy 21w pun x nmpk lg. siap ada yg tnya mana perut. tp sy ambik positif ja. biasa la baby 1st. baby bump x nmpk sngt. yg pnting bla scan size baby normal.

abaikan je sis. sy hari tu pun 4bulan bru nmpk. skrg da 8bulan org asyik tegur perut kecil tak mcm 8bulan. saya senyum je yg penting doctor ckp bby kita sihat takda masalah.

baru 3 bulan mmng kecik lagi perut...abai kn je mulut org lain tu yg pnting baby sihat..mommy sihat...nnti perut dh mmbesar sis standby lh lotion utk stretch mark 😉

saya dah nak masuk 18weeks pun tak nampak, scan baby tersangat lah aktif sampai DR ckp adik duduk diam dr nak ukur awak ni , ambil masa lama DR tu nak check bby😂

alooo ..mak saya dlu masa pregnant org kg tak tahu pon dia pregnant sebb perot tak nampk lgsung..last2 mak sya bersalin org pakat tanya..bilanya mengandung🤣🤣

xpe xyah risau, sy dah 35week sty org ckp perut kecik.. tp alhamdulillah, kita tau baby kita ok tu pon dah cukup.. setiap org x sama, ade yg besar ade yg kecik..

pregnant bukan kejar perut sape lagi besar.. yg penting baby sihat, saya 8 bulan lebih baru nampak perut.. rilex2 je, jgn layan sgt kata2 org ni..

Nak rase ape? Biar lah org. Saya pun first time juga pregnant tapi tak pernah pula overthinking fikir pasal perut besar ke kecik😆 pelik noh..

sye 14 minggu selim melim bole pakai kebaya.. janji mak n ank dlm perut sihat sudah.. kita pregnant bukan busung nk perut beso2 sgt...huhu