Sejak bersalin selalu marah

Kenapa yee sejak sy bersalin. Sy selalu marah suami sy. Sy selalu takde mood dengan dia?? Sy rasa macam nak berpisah. Sy sedih. Sy rasa sakit hati. Sy rasa kosong. Sy tak tahu kenapa sy jadi macam ni. Sy tak tahu sangat. Suami sy ok. Sy pernah bagitau tentang apa yang sy rasa tapi perbincangan tu ke arah pergaduhan. ???? sy rasa nak berpisah. Banyak kali sy mintak untuk berpisah. Kenapa dengan sy lepas bersalin sy barubah macam ni??? Tolong lh sy nak hubungan kami macam dulu.

3 Balas

hi kak. maaflah singgah sini. saya bukan sapee sapee punn. cuma teman asian apps. saya harap akak lebih banyak bersabar dengan dugaan. kita lepas bersalin ni, akan ada banyak dugaan. lagi lepas jadi ibu. ni tips saya untuk akak. ajak try buat taww. sehari wajib zikir 400x , buat perkara yang wajib. try kawal diri. fikir positif. biasakan diri dengan persekitaran. saya punn sama macam akak. kadang sampai give up. rasa terbeban. tapi in shaa Allah, Allah ada. Allah tahu akak kuat. Allah tahu kemampuan akak. Allah bagi rezeki anak. Anak amanat Allah, pembuka rezeki suami isteri. in shaa Allah, kuatkan nawaituu akak. jangan mengalah taww. in shaa Allah, saya doakan akak kuat ♥️

4y ago

Alhamdulillah. tahniahh akak. jangan sedih sedih lagi taww, sentiasa positif demi besarkan anak. anak tuu anugerah. tak semua berkeizinan untuk dapatkan zuriat. semoga lebih kuat lepasni ☺️ ♥️

Erm sis, tu ujian utk sis... Jgn mengalah sbb ujian dtg dlm pelbagai cara.. Cuba buat aktiviti sama2 cm dlu n ingat Anak2 terutamanya.. Lbh besar kesan nya klu berpisah sis.. Istighfar byk2

pengalaman sis sama macam saya skrng nii .. tgh alami jugak