just ask??

Kenapa yea..bler usia kandungan 28week..bler nak tdo.. kite mgiring sebelh kiri..atau kanan rase xselese..ker normal??sebab slalu tdo terlentang jer... Mohon mam's bg pdpt..

2 Balas

normal.. sb perut makin membesar.. saya skrg pun lebih selesa baring trlentang.. kalau nk baring ngiring selalu saya pakai pregnancy pillow.. br rasa selesa nk tido..

5y ago

Kdg2 cume xselese la kn...tp apekn daya...da gantok...pejamkn mata aje..

Follow