Mohon pandangan

Saya nak tnya normal ke kandungan 8weeks tapi sakit dekt perut ....kadang nk tdo pun susah ..pusing kiri tak kena ..kanan xkena..mohon bagi pandgan.. ..#firstbaby ...

1 Balas

kalau sis trlmpau risau..sis try cek doc n scan..kdg tu mgkin bby tgh nk terbentuk kerap akn cramp perut tu..as long as xde darah yg kluar in shaa Allah xde ape2..tp if sis risau blh jmpe doc..slalu usap2 perut..ckp dgn baby..agar jgn bg perut ni skit sgt tau...kesian dkt ibu..hahaha kdg sy ckp cmtu..pujuk bby..dlm ht mudah2an Allah n bby dgr..