Nak tanya dekat mommy² yg ade pengalaman ..Anak selepas cucuk 3 bulan jadi kurang menyusu..risau🥹

Kenapa ye???

3 Balas

Mmng tengah fasa die. Saya ada masuk 1 group due bulan 1. Mmng ramai kata baby kurang nak menyusu. Biasa kalau 4 ke 5 oz sekarang jd 3 oz atau 2 oz. Anak saya pon alami bende yang sama. Cume kita kene kerap bg. Jangan sampai lebih 4 ke 5 jam.

nursing strike? growth spurt?