hb low ke??

Kenapa ye tiba2 rase nak pitam bila jlan2, sesak nafas, sejuk ..kdng2 je dia dtang..tpksa dduk skjap bru okey, Hb chek mngu ni 11.9 #18weeks

11 Balas

awal lagi ni.. sama mcm KakL dulu awal2.. banyakkan rest yee.. baring jee takpe.. mmg 1st dgn awal 2nd trimester takleh langsung pegi shopping.. kalau berjalan pun cepat2 nak masuk kereta.. rest.. penat kan.. (buku tu sentiasa red pen huhuhu.. makan lah kerang ke bayam ke.. taknaik2..

4y ago

ye.. skrg ade kajian baru, jd nasihat pakar pemakanan jgn amik bayam ms pregnant, sayur yg bagus kangkung, pucuk paku