Tak Sedap Perut

Kenapa ye, sentiasa rasa lapar walaupun dah makan.. Tapi lepas makan ada rasa macam loya tekak.. Tak tahu sama ada nak muntah atau lapar.. Meragam saje perut ni.. Baru 9 minggu skrg ni..

4 Balas

Sama dengan apa yg sy alami skang. Baru 7 minggu dah makan pun rasa lapar lepas tu loya tp tak ada muntah. Especially rasa x selesa di ulu hati. Mcm angin pun ada. 😔

2y ago

sama dgn sy sis.. mkn pas tu mengah. loya tp x mau keluar pun 😅

Sama kita sy baru nk masuk 5 minggu, makan lepas tu perut lapar lg, tp belum kluar blik la makanan

Cubalah ESP Shaklee. Mesti rasa kenyang lama.

Normal tu sis