Bersalin ceaser 1 tahun 2 bulan sakit perut tahan berak kencing

Kenapa ye sakit perut kalau tahan berak kencing.sakit perut mcm berat

2 Balas

kenapa puan tahan berak dan kencing ek? 😅jika puan rs nk kencing better puan pergi je kencing sm juga dgn berak jgn tahan2.. mcm kencing tak bgus tahan2 nnti bila bladder tu penuh sgt dia besar dkt dlm tu terlebih tampung kencing dan slalu tahan kencing pd ms akn dtg blh sbbkn pundi kencing lemah...tu xbgus tuk wanita nnti kang bila ketawa sikit dh terkencing bsh sluar dlm ..atau trbrsin dh kluar kencing ..jd bg mngelakkan perkara ni berlaku lepas ni rs nk g kencing je..pergi je..unless dlm perjalanan jauh nk cri tandas sush..jika perjalanan jauh dan jem better pakai lampin dewasa pakai buang siap2 bg elakkn menahan kencing bila dh smpai kwsn r&r br bersihkn...oh ya berak pun jgn tahan2 nnti bila dh time spttnya keluar duk tahan2 tak psl dr xpnh ada buasir kena buasir pulak nnti sbb nk berak sush sbb duk tahan berak..mg dpmudahkan segalanya..aamiin..

11mo ago

dlu jela pernah cmtu. sebab anak nk melekat x boleh nk lari pergi toilet dan sy pula pjj.. sy sorg2

kenapa tahan berak kencing.. nk kencing ke berak teruskn je jgn la tahan

11mo ago

alhamdulillah skrg dh x sakit cmtu. sebab sakit dulu sbb anak nk melekat x boleh nk lari pergi toilet dan sy pula pjj.. sy sorg2