perut mengeras 15 weeks

kenapa ye perut selalu mengeras. selalunya bila lepas buat kerja dan bersama dgn suami. bahaya ke atau normal?

3 Balas

Mungkin awak was-was kot masa buat aktiviti tu.. try relax & fikir yg baik2 saja masa buat aktiviti2 tu.. kalau still jadi jugak kena tanya doctor balik..

4y ago

okay nnti saya try tanye. risau pulak bila org lain x jd mcm saya.

Macam awal sangat je mengeras tu. Kalau rasa tak sedap hati pergi la jumpa Dr.

4y ago

hm risau juga. tp selalu jd bila baring.

Bhya dik oi klu kdgn msh muda bersama suami..

4y ago

Tak bahaya pun, doctor pun cakap tak bahaya. Asalkan takda pendarahan.