Kerap Sendawa/Angin

Dear mommies out there , siapa ada simptom yg sama dgn saya which is ..... asyik nak sendawa sahaja , tapi kadang tu bila sendawa tu tak lepas saya auto rasa macam sakit kepala nak muntah huhu ... ada any tips tak ? untuk kurangkan sendawa/angin camni ? TQ ♥️

1 Balas

saya pon sama puan kerap sendawa.... saya beli ubat angin dekat farmasi.. kdg2 pergi jumpa doktor mintak ubat angin... dia rasa mcm colgate... cuba la dlu klo dia serasi.... dgn saya serasi hilang angin dlm badan.. minum tu kurang sikit sendawa