air liur bayi berbuih

Kenapa ya..kebanyakan bayi selalu keluarkan air liur dan berbuih..adakah ianya normal atau disebbkan sakit perut? Kalau tanya pada org2 tua..mereka kaitkan semasa ibu mengandung,tak dpt mkn yg diidamkan betul ke?

air liur bayi berbuih
46 Balas

Baby berapa bulan?

5y ago

Satu mungkin gatal gigi. Satu lg ya mungkin sis ada mengidam sesuatu tak dpt. Smpi anak sis terkesan. Tu meleleh tu. Seperti anak kak ipar saya. Anak nya meleleh air liur. Rupanya. Kak ipar saya ada mengidam nak minum minyak gamat. Tapi suaminya tak kasi. 😅😅.

Comelnyaaa

Normal sis

Normal..

Normal

Ye