Bayi banyak air liur and berbuih

Asalam semua.. Tumpang tanye, bayi saya baru 12hari tapi dia byk air liur n berbuih.. itu tanda bayi bermasalah or normal shja ? plss respon mummy mummy.. #NewMummy

8 Balas

hahaha bayi saya pun bary berapa belas hari . banyak air liur . part nak lap dia masukkan dalam mulut balik . siap isap jari lagi hihi

Normal tu sis 🤗. Kalau sis risau juga, boleh tanya pendapat doktor dan nurse masa appointment di kk nanti. InsyaAllah, takde apa2 tu.

Normal ank saya dh 6 bln haa suka meleleh jer siap sembur2 kt org 😅

Normal anak sy pun macam tuh dia main air liur je tuh

Normal je sis baby byk air liur .

Normal sis

Normal