Baby setahun menangis teruk

Kenapa ya..anak sejak masuk setahun ni kan.sllu sgt nngis bersungguh2..tak tahu apa slhnya..dri lahir smpai nak masuk setahun elok je .xprnh nngis2 teruk klw nngis pn mesti bersebab pujuk pun senang ..ni masuk setahun buka mata je nngis2 terus ....da tdr klw terbngun nngis jgk..sedih sllu..da btl2 xtw apa punca...mcm mana ya nak handle??

2 Balas

fasa sis. dah jd toddler kan. separation anxiety. xde cara. mmg kena sabar n hadap je pujuk baik2.

perangai bdk memg brubah2.. nie fasa2 dia la tu.. kne byk2 sabar.. kne pndai tackle mood..