baby kuat nngis

normal tk baby kerap sgt nngis ? tambah2 bila dia mengantok menangis teruk smpai selak2 ibu2 ada tk tip sy ni dh buat air yassin tp tk jln jgk.. bby baru 45hari

1 Balas

awak follow ig baby language. banyak ilmu share kat situ. baby umur 1-3 bulan, awak kena jaga awake window dia, awak kena jaga nap dia, kena jaga waktu tidur dia. baby yang over awake window, dia akan overtired dan menangis, dan dia susah nak tidur.

12mo ago

thnkyou for sharing🫶🏻