Perut cramp

Perut saya asyik cramp. Hari2. Kadang kuat kadang slow. Memulas macam senggugut tapi tak ada spotting or bleeding. Adakah ini normal or saya perlu berjaga-jaga.#firstmom #5weeks

3 Balas

saya mengalami hal yg SMA saya bawak berehat je ..bila rasa dh oke baru..BT kerja BT kerja pun jgn terlalu lama ..MCM saya suri rumah saya BT kerja slow slow..cuci baju..pas tu siap kan pa yg patut pas tu rehat dalam 2 jam bila dh takde cramps tu buat lagi kerja..sikit sikit..

sy pun alami benda yg sama. risau jugak tpi mkcik sy cakap normal sbb nak membesar

6mo ago

Yaka. Sama la kita

normal