Duduk kat pintu

Kenapa ya.. Orang2 tua larang ibu mengandung dduk dkt pintu.. Ada sebab apa ya? Hri tu saya sakit pinggang ckit, jd saya bru labuhkan punggung dkt pintu.. Pastu mcik sorang tegur.. Ehh.. Jgn dduk kat situ.. Tak elok.. Lupa juga nak tanya knp.. Sebab gelabah nak berdiri.. Ingat ada apa dah .. Korang perna kena macam ni tak?

2 Balas

Petua.. org tua kata jgn duduk di pintu tkut t mse bersalin anak susah mau keluar... Teran kluar msuk kluar msuk kepala baby... katanya... Klu Ada yg tegur TU ikut je.. lagi bagus x perlu tahu sebabnya... Hihihi Bak kata mak Saya.. klu org tua kata tu ikut jela... Jgn tny kenapa..hihihi Wallahu'alam...