Berak cair lendir brdarah ,mnyusu badan

Kenapa ya najis anak mcm brlndirr ada darah, dia kerap berak skrg sehari 3x, baru harini ad lendir dan drh, full bf , sy ad makan ubat sakit urat tpi 3 hari lepas , ada kene mngena ke ?

Berak cair lendir brdarah ,mnyusu badan
1 Balas

jika berlaku abnormal mcmni..better puan pergi jumpa doc chck...mcm ubat urat tu kuat tu...takut effect pd bby ms bf... mcm ubat urat tu...ms sblm bg ubat doc tw tak anak fully bf??sblm bg puan ?puan ada bgtw doc tak?

1y ago

sy sakit blkg sgt lepastu ad org suggest makan ubat skit urat, sy trlupa tak bole makan sebarangan kalau mnyusu bdn , 1st anak ,tpi skrg sy tgok najis dia byk brlendir je ,sy baca katanya buang kahak😅