NAJIS CAIR

hai mommies. nk tny. kalau kita full bf ank (4bulan), pstu dlm sehari 2 3 kali berak dan najis dia cair, mcm ciri birit pun ada. ke mmg ciri birit. sy call misi sy, dia kata tkde apa.

NAJIS CAIR
1 Balas

mngkin dari pemakanan awak ke sebab baby awak full bf ...check balik awak ada termakan pedas ke ?

1y ago

sbb kalau ikutkn saya baru start mkn veggie diet mcm tu. mnum air 3liter sehari mkn roti dgn buah dan oat dgn buah ja . benda lain tk mkn dan sejak tu baby mcm cirit birit