Bayi tidak habiskan susu

Kenapa ya bayi saya 4 bulan tidak habiskan susu. 4oz pun kdg2 x habis. Kena tukar susu atau macam mana ya ? Bayi saya minum sisu dupro step 1. Najis semua ok

3 Balas

Kalau najis okay, takda muntah, perut tak meragam okay dah tu. Cuba mommy bancuh 2/3onz kalau anak lagi boleh bancuh lagi.

mungkin dia kenyang. saya buat 3oz je kalau dia menangis. kecuali dia tidur lama macam 6 jam baru saya buat 4oz

Bagi saya kalau tak habis mungkin dia kenyang lagi. Takpelah jangan paksa