meneran susah

kenapa ya baby saya meneran susah sangat bila nak membuang air besar? fully bf. sllu kalau nk poo je nangis kuat2, muka merah2 time meneran tu mcm sakit. tapi tahi baby okay je. baby 1bulan2minggu

1 Balas

habit baby umur umur mcmtu mmg dorang meneran beriya semacam, anak saya masa umur mcmtu pun kalau berak meneran sungguh tapi bukan sembelit pun. dah besar ni dia dah tak mcmtu dah

2y ago

anak saya sampai umur dah 4 5 bulan mcmtu hilang dah habit tu