pendarahan awal kehamilan

Kenapa terdapat darah keluar dari kemaluan setelah hamil 7 minggu 3 hari dalam bulan ini selang hari keluar darah Tetapi sejak 3 hari lepas sehingga hari ini darah keluar tidak kira masa .sepanjang pendarahan tiada kesakitan di sekitar perut ,ari-ari ...tetapi rasa sengal di pinggang Mohon pencerahan terima kasih☺

9 Balas

Jumpa doc mn? Fertility?

5y ago

Okay diana sy follow suggestion awk okay... khamis ni hubby cuti sy ajak die teman sy pegi scan. Thanks diana for advice😘💖