Telinga

Kenapa telinga anak saya berbentuk macam ni ?? Saya agak risau dan kesiankan anak saya 😔😔 adakah itu normal ??

Telinga
2 Balas

sy tgk normal je. bentuk tak semua sama sis tp yg penting ada telinga. mcm anak sedara sy sebelah telinga tak ada. lubang telinga pun tak ada. bersyukurlah masih cukup sifat

4y ago

Yee , sy rajin jgk tengok . tapi klau ada org tgk ank sy selalu jee tanye knpe telinga die mcm tu . hati sy mudah terasa kesian tgk ank sy 😌😌

sy nmpk mcm ok je..if x ok better sis g bwk ank jmpe pakar

4y ago

thankyou 🥰