Telinga baby

Tumpang tanya ada siapa tahu kenapa telinga baby macam ni.. dia ada bintik2 putih

Telinga baby
2 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ni..better puan bwk ank g jumpa doc ..jika puan mmpu tuk g klnik swasta pakar kanak2 better puan bwk ank g klnik jumpa doc tuk dptkn rawatan..mg ank puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin

Hai puan boleh saya tahu perkembangan baby camna utk masalah telinga ni? Baby saya baru kena mcm ni.. 🥹🥹😭