Pertumbuhan polip di rahim

Kenapa saya masih ada polip even pregnant pertama dah ada tapi dah buang tapi pregnant pertama saya gugur☹️ pregnant kedua pun saya ada polip juga dan doc cakap mungkin berlaku lagi keguguran😢 apa tip untuk polip ni ye. Besok nak pegi O&G sebab saya dah start bleeding dan polip dah keluar dari kemaluan saya dan tak boleh nak masuk lagi😞

1 Balas

polyp tu mmg akan growth tp ptt doc masa buang tu mesti dia buang abis so jarak nak grow tu lambat 🥴 lau grow cepat takot buang x abis n mmg akan ganggu pregnancy

2y ago

Oh yeke.. Masa keguguran tu polip awak ada brp? Then skrg brp bulan dah ?