Muntah muntah

Tak boleh makan lah asal makan je muntah. Tak makan kang takde tenaga. Macam mana nak buat eh 🥺 #firstbaby

2 Balas

Kena drip air Awak, kita pun alahan teruk. Pi klinik @ hospital awal awal memang macam tu. 3 bulan nanti dah kurang alahan nya InshaAllah

1y ago

Ouh 😅. Macam Saya pula air kosong suam Tak boleh kena ais jee 🤭. Baby nak western jee tu yee 😁

Saya cuba makan juga paksa diri. Mkn sesudu pn jadilah. Kjp lg lapar balik mkn sikit lg. Smpai la mengntuk 😅