Hamil 6 minggu

Kenapa payudara masih tidak terasa sakit atau bengkak seperti wanita hamil yg lain di usia kandungan 6 minggu.adakah ini normal??

7 Balas

jangan percaya sangat dengan komen2 dekat sosial media 🤭🤭 setiap wanita berbeza, hormon pun tak sama. just baca gitu2 je okey la. kalau tak, takda la ada yg pregnant sampai nak lahirkan anak pun still tak sedar dia pregnant..

normal sis..pembawakn tk sma..sy mngadung yg sblum ni tk pernah alah skit breast..3 dh ank sy tp hamil yg kali ni baru ade rasa sakit breast..

normal sis,,kte ni pembawakan setiap ank lain....xsme....

normal sis. setiap pregnancy tk sama 😊

normal sis .. pembawaan berbeza2 .. btw tahniah

4y ago

ok..tq awk..just risau sb searching kt mn2 sume information kandungan 6week, payudara da mula rs sakit dan membengkak..tp sy still normal je 😁ape pon tq share info nye ❤

siapa2 ada rasa sakit bawah perut tak

normal sis..