Adakah normal pada usia kandungan 6 minggu Telah Mula rasa pergerakn?

Saya telah merasa pergerakan pada kandungan yang kini berusia 6 minggu.adakah kerana perut saya yang nipis tiada lemak jadi pergerakan Janin jelas ketika awal kandungan.

11 Balas

6w baby baru besar macam kacang sis, kecik sgt2 😅 18w ke atas baru boleh rasa, yg boleh rasa baby gerak 6w lucinta luna je 😂

Angin je kot sbab 6w tu baby kecik sgat lagi. Kita nak tgok pon susah apatah lagi rasa pergerakan.

18mggu ke ats bru bby strt gerak.. Tp tgk ad bdn msing2.. Sy 19mggu bby strt bgerak..

6w msih awl lg dan 8w ke ats bru npk bby jelas..4 bulan ke ats bru pgrkan bby dpt rse

saya pun masa 6w baru dpt detect pregnant. 30w baru rasa gerakkan baby ☺️

kaki baby pun xbentuk lg mcm mna dh rsa gerak? 😅

rasanya tu angin dalam perut tu

Usia ni saya baru +ve upt..

tu otot tu sis..

xnormal😅