pagi 1 line petang samar

Kenapa lh setiap kalu sy check upt yg strip beli kat shoppee tu klu check pagi 1line...petang check baru ada garis samar... Bingung sy...? Act saja2 jk check ada 2 hari lg masa tu period... Check untuk berjaga2 jk..manatau rezeki line terangkan..

1 Balas

Saya pun dulu beli upt strip dekat shopee. 3 hari sebelum period saya check 1 line, tinggal dalam toilet strip tu, jadi dua line tapi samar samar. Dua hari lepastu check lagi, 1 line pula. Lepastu lewat sehari period, check lagi, samar samar dua line. Haha seminggu kemudian check lagi baru terang dua line 😂