mimpi pelik

Kenapa lah selalu sgt dpt mimpi2 pelik. Smlm mimpi anak dlm kndungan kritikal. Sakit ape tak tau. Bukaan da bukak. Katanya baby sakit tggu masa nak kluar. Allah hu robbi. Kelmarin mimpi mandi sungai. Dlm sungai ade ikan yg sngt2 besar. Bngun2 je bpeluh2. #25weeks

6 Balas

Sy pn pernah mimpi tgh susukan bayi..kembar lg..mimpi tu mcm real..bila bgtau kt husband dia xbg sy fikir yg bkn2..alhamdulillah skrg ank dh 4bln lbh..insyaAllah xda pape sis..yg penting jga solat..baca quran