kaki sejuk

kenapa kaki sejuk ye waktu pregnant ni? sy 5 minggu pregnant... dah scan n nampak kantung baby

10 Balas

saya jenis kaki sejuk je. walau cuaca panas siang atau malam yang panas pun, kaki saya still sejuk. memang pakai stocking dalam rumah. jalan atas tile takde akas pun sakit kaki. kena pkai sock /slippers. mandi @ solat je buka. kalau tak pakai tu perut jadi sebu.. angin. sebab tu anak saya dah nak masuk 4 months saya jadi tak berani buka sarung kaki dia. kalau dia menurun saya macamana. kesian dia kembung perut. sarung tangan memang dah lepas awal dah.

Mhsim skrg kn hujan mmg lah sejuk https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

normal je sya awal dulu berapa mggu tak tau pregnant asal pagi petang je lain mcm demam lah pagi muntah cium bau pun sakit rasa asal petang pasti mandi tggh Hari je petang tak sebab sejuk kaki tagan

Awk kire ok kaki sejuk je. Sy dgn tubuh2 sejuk . Org lain panas kita sejuk. Pregnt first hritu xde la sejuk mcm ni. Yg second ni sejuk lain macam. Knape ye ibu2?

2y ago

sama sis...smpai pakai stokin double 🥲😅

Sy pun jenis kaki sejuk wlpn cuaca panas kt luar. Selalu guna stokin kt rumah. Luar rumah pun pakai stokin, aurat :)

sy perasan time sy peknen ank2 laki jd sejuk tapak kaki..

bg sya normal..bila rsa sejuk tu sya pki stoking

normal.. sy alami masa awal kehamilan. pakai stokin

Pakai stokin ye bila tido

normal