Tak aktif 😌

Kenapa ehh masuk je 28w baby kurang gerak, kita usik baru laa nak respon. Tu pun tak kuat mana. Masa anak 1st dulu elok je aktif smpai laa bersalin. Adoii risau betul. Nak scan tapi next week ada scan dkt kk, lamanya lahaii 🥴

Tak aktif 😌GIF
10 Balas

Msa sy 28w baby kurg gerak hari tu. Esok ny nk cek kk. Jd sy tak pi la hosptal. Bila cek kk esok nya Dr marah knp tak terus ke hosptal bhgian emergency bila rasa baby kurg gerak. So kalau rasa bby kurg gerak. Terus ke hosptal ya

2y ago

Tak ckp apa pn. Kbtulan hari tu sy bgun lewat. Sllu sy kira start 9pagi. Mngkin sbb tu sy termiss kiraan baby gerak. Baby sy byk gerak pagi.