Anak meragam sebab nak dapat adik?

Kenapa eh anak first saya ni yg bru 1thn 6bulan ni meragam kuat sgt.. langsung tak nak lepas dari mak dia..mak dia basuh pinggan kt sinki pun dia nk bergayut kt kaki.. lepastu nak mengempeng aje.. manja sangat.. bangun tidur je menangis kalau maknya takde.. bangun tido je menangis kalau mak nya ada kt sebelah tapi diam tak tegur dia .. ayooo mmg mcm tu ke ragam anak kalau maknya mengandung baby ke 2? Pening sbb maknya tgh fight alahan muntah2 mabuk pening loya + anak first meragam kaw kaw😭 Nk bagi bapaknya , dia sendiri taknak ngan bapaknya.. nak menempel dgn maknya jeee😭 huwarghhhhhh nak jadi hulkkkkk😭🤣

20 Balas

sy tgh preggy 11w , start sy tau hamil , ank sy 1y+ asyik nk dgn bapak dye je... heehheh .. lega skit mak dye .. byk blh rehat kalu bapak dye ade .. mak dye tgh alahan truk .. 😮‍💨

mgkin fasa2 umur mcm tu kot sis.. sye x preggy pun.. tp anak dr 9 bln smpi da 16 bln memg melekat ngn sye je.. maybe sbb surirumah kn sntiasa b2 ngn dye je..

6mo ago

betul, sama la kita. apa ja nak kita ja. 😂 .

sama dngn sye sis. 1y4m😌 tp alhamdulillah bile ramai ii dia ok & nk dekat pak dia. cume bile berdua dngn die. melekat saje. pantang hilang dari pandangan dia🙂

sy sblm tau peknen..si kakak tb2 jd manje sgt2..berkepit nk ngempeng.terus ati rasa x best.. kebetulan peod delay..cek positif.myb dieorg blh rasa kot

Sama macam saya.. sampai dah 6 bulan pregnant anak kedua pon, anak pertama saya masih nak berkepit ja. Lepastu dia akan mengamuk nakkan perhatian

hermm mmng cm tu....sy pn sma skrg...ank 1 thn 4 bln...kndungn ank ke2 5 bln...ragam ank pertma tu masyallah....blh tahan...🤭🤭🤭🥲

yg saya pulak anak tak nak dgn mak. nak dengan bapak jeeeee. hahaha

umur tu mmg mcm tu.tak kait lah pregnant ke tk.

same here

fasa ank