baby 10 bulan lebih

baby 10 bulan lebih. menyusu bdn . dah 2 3 hari tido malam terjaga. sbelum tidur menangis melalak. sbelum ni takde mcm ni..masuk buai taknak. offer nyusu xnk, pkul 3 4 pagi nk maknya pimpin tatih jalan . belum merangkak lgi tp skrg tengah percubaan nk merangkak. banyak nk org tatih dia jalan. letak dlm walker menjerit nangis. org tatih pimpin dia melangkah dia suka . xnk seemua org kecuali mak dia shj. ayahnya angkt dia melalak .maknya ambil,dia diam. kenapa eh. normal ke.. sbelum tidur melalak smua serba xkena.. #seriusnanya #firstbaby

2 Balas

Sis mesti surirumah kan? Anak saya 8 bulan pun tengah fasa macam ni sekarang. Tido mudah terjaga. Bila terjaga terus menangis sambil cari nenen. Pun sama taknak kat ayah dia. Kalau ayah dia pegang menangis macam kena dera. 1 rumah dengar suara dia menangis. Saya pun taktau kenapa. Sebelum2 ni ok je. Taktau la normal ke tak. Tapi entah lah. Salah 1 fasa dia nak membesar, mungkin.. 😂

1y ago

agak barai sis😂😂 hak ahh surirumah.. yg xnk bapak dia ni msalah sikit. kalau nk senang sikit.. dia dah start kenal org.. ni malam sbelum tidur kne melalak dulu..wajib 😂 nenen xnk,tepuk xnk,buai taknak.. bila kita angkt senyap.. mana mau berangkat.. kita bnyak keje nk buat 😂

mst sis surirumah kan?mmg cmtu..xleh jauh dr mak dia