Baby 2 bulan 20 hari

Kenapa ea setiap kali menyusu , baby mesti berak ? I mean macam dalam 1 hari tu time kita susukan baby , dia berak time dia tengah menyusu . Start dari tengah hari tadi sampai sekarang macam tu . Baby fully bf . Normal ke ? First mom ni macam2 benda risau , overthinking bila terjadinha sesuatu perkara yg macam tak normal 👉🏻👈🏻

2 Balas

Sama sis anak sye 2 bulan 14 Hari..Dia berak time minum Susu .. baru 3 Hari start mcm nie ... risau..tanye doc .. doctor kata Tu nrml

Ya, normal. 😊Susu ibu mudah dihadam. Jadi proses pembuangan itu cepat.

1y ago

Ya, normal awak. 😊 Kalau awak masih risau, check up baby nanti boleh ajukan soalan pada doktor ya.