baby taknak kick bila ayah ada

kenapa ea, bila ayah dia takda or tidur, dia punya kick bukan main, ayah dia ada kkadang dia tidur or kick slow je. ayah dia excited nak rasa kick dia lagi, tapi susah nau.

19 Balas

Haha sama kita 🫢 bila baby kick cepat cepat panggil daddy dia , bila daddy dia dah pegang terus tak kick 😂 mcm tahutahu tangan daddybl dia ..

2y ago

maybe dpt rasa kot tangan lain yg pegang . bila tak pegang, terus dia sambung kick balik kan.