baby taknak kick bila ayah ada

kenapa ea, bila ayah dia takda or tidur, dia punya kick bukan main, ayah dia ada kkadang dia tidur or kick slow je. ayah dia excited nak rasa kick dia lagi, tapi susah nau.

19 Balas

Oh saya letak tangan suami kat perut lepas tu saya usap2 perut, baru baby akan gerak. Baby tak layan kalau suami usap2.

2y ago

okay, bole try nanti ,kot baby nak. tapi mmg bila saya pegang okay je dia kick,

kalau saya pulak, time saya pegang perut dia tendang. time abahnya pegang, taknak pulak dia tendang

Macam anak saya. Bila dh besar ni, ada masa dia anti daddy. Ada masa dia anti mama😂

Normal jer tu.. Bila ayah ajak borak dia boleh diam jer.. Kalau tak tu kemain aktif 😂

2y ago

sama la, ayah dia siap suruh bangun lagi. kecik2x da pandai main2x dgn ayah dia. 😂 .

Sama dengan saya sis. Bila husband pegang perut, dia terus diam taknak kick 😂😂

Memang macamtu bila ayah tak tengok kuat pulak kick bila ayah nak tengok senyap je 😂

2y ago

kan, mcm tau2x je ayah dia takda or tidur, tambah malam, asal ayah dia tidur auto bangun budak ni, 😂

kdg baby segan

sama la hahaha

sama 🤭